top of page
Search
  • Writer's pictureTereza

Tipy na lokality pro Váš teambuilding



Chystáte se pro své zaměstnance po dlouhé době uspořádat teambuilding ale lámete si hlavu s výběrem vhodného místa? Nechte to na nás! Máme široký seznam ověřených dodavatelů a originálních míst, které Vaše zaměstnance nadchnou.


Dnes jsme si pro Vás připravili menší ochutnávku, ze které můžete vybírat:


Teambuilding pro malou skupinku (do 10 lidí )

Pokud je Vaše akce spíše komorního rázu, máte téměř neomezené možnosti. Co ale své zaměstnance nadchnout něčím opravdu netypickým? Hotel a vysílač Ještěd patří k nejluxusnějším lokalitám, ve kterých se může Vaše firemní akce konat. Hotel má podobu kosmické lodi a zvládne ubytovat až 50 lidí v celkem 19 pokojích. Vaši zaměstnanci se zde mohou kromě dechberoucího výhledu těšit i na treasure hunt, escape box či mýdlový workshop.


Teambulding pro 10 - 30 lidí

Své prostory Vám velmi rád nabídne i zámek Loučeň cca hodinu od Prahy. Kromě úžasné atmosféry zámeckého života Vaše zaměstnance nadchne i místní program jako například degustační prohlídka zámku, odpoledne s šermíři, crimi diner či Stand up comedy.



Teambuilding pro 30 - 50 lidí

Pokud je Vás již více a chcete zamezit případnému rušení okolí, není lepším řešením, než si pronajmout rovnou celou chatu. Můžete si tak užít nikým nerušený teambuilding a zábavu dovezeme přímo za Vámi.



Teambuilding pro 50 - 100 lidí

I pro velké množství lidí existuje spousta pohodlných hotelů a zámků. Co ale pojmout celý teambuilding trošku punkově a ubytovat Vaše zaměstnance v kempu? Rekreační středisko Kletečná se nachází v srdci Českomoravské vysočiny nedaleko obce Kletečná u Humpolce a nabízí ubytování od pokojů přes bungalovy až po stany. Z aktivit si můžete vybrat například lety horkovzdušnými balóny,  jízdu na 4kolkách či na koních, střelbu z kuše, luků a vzduchovek, stolní lidský fotbal, automobilový simulátor a další.



Teambuilding pro 100 a více lidí

Pokud je Váš již více než dost ale i přesto chcete svým zaměstnancům dopřát trošku luxusu, je práve hotel Sklář v Harrachově pro Vás tím pravým místem. Hotel disponuje vybornou dostupností pro turistické trasy, vlastní několik sportovišť a v blízkosti naleznete i slavnou sklárnu.


Vybrali jste si nebo stále váháte? Napiště nám na info@autentika.cz a určitě spolu něco vymyslíme!


S láskou

Autentika <3

216 views0 comments

Recent Posts

See All
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page