top of page
Search
  • Writer's pictureAneta Jandová

Mezinárodní den štěstí - v této době přijde vhod!



Tuto sobotu 20.března bude Mezinárodní den štěstí (pokud jste o něm nevěděli, tak se nemáte za co stydět, i pro nás to byla až do nedávna novinka :))

Nicméně nám přijde, že letos, v této situaci, je ještě mnohem důlěžitejší ho podpořit a tak trošku "oslavit". Spoustu lidí teď zapomíná radovat se z maličkostí, ocenit to, co má, v čem žije a uvědomit si priority, které ho dělají šťastným.Tento den má za cíl upozornit na důležitost pocitu štěstí v životě všech lidí, ať už je to v osobním či pracovním životě.


Do projektu se zapojila spousta firem z celé ČR a sdílejí spolu své tipy na to, jak potěšit své blízké nebo kolegy. Je to taková velká rodina, kde se všichni navzájem podporují a sdílejí své radosti z maličkostí v této nelehké době. A právě proto nám přijde tento "svátek" sympatický a rozhodly jsme se ho oslavit společně v Autentice.


Pokud byste se do projektu rádi zapojili také - ať už osobně, nebo se svou firmou, stačí vyplnit formulář na TÉTO stránce a na e-mail vám přijde takzvaný "HappyKit", což je balíček nápadů na aktivity, do kterých se můžete pustit se svým týmem - tentokrát i online.


Pro někoho možná "hloupost", ale nám to smysl dává :).

Pokud se do projektu zapojíte, určitě s námi sdílejte své aktivity, pocity a jak jste si den užili.

My to společně oslavíme v pátek a dáme Vám vědět, co jsme vymyslely (sledujte nás na Instagramu @autentika_cz )

Těšíme se!


S láskou..


Holky z Autentiky <3





59 views0 comments

Recent Posts

See All
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page